Izhar Designs

Het gezicht achter Izhar Designs is Mary Izhar.

Na een jeugd vol creatieve bezigheden en interesses zoals tekenen, schilderen en schrijven heb ik ervoor gekozen om dit voort te zetten op de middelbare school en in mijn vervolgstudie.

Ik besloot na het behalen van mijn C&M (cultuur en maatschappij) havo diploma om in Deventer te gaan studeren aan de Jan des Bouvrie academie. Daar heb ik de Hbo studie ‘lifestyle, interiordesign en styling’ gevolgd. Vooral de stages bij verschillende interieurontwerpers in Groningen wakkerden mijn passie en liefde voor interieurontwerp aan. Met goed gevolg heb ik deze opleiding afgesloten met een Bachelor of Design.

Hierna heb ik gewerkt voor een projectinrichter in Groningen. Intussen liep ik al een tijdje rond met de wens om een eigen bedrijf te starten. Toen er dus een einde kwam aan mijn werkplek bij de projectinrichter vond ik het tijd om mijn bedrijf op te gaan richten.

Ik hoop  in de toekomst veel mensen blij te kunnen maken en te inspireren met mijn ideeën en adviezen!